Sunday, 10 March 2019

Outreach Leryar 3.0


Hello semua. Alhamdulillah, ini program outreach kedua yang aku akan join. Sebagai biro sponsor, aku diberi tanggungjawab untuk mencari dana bagi program kali ini.

Oleh itu, aku meminta jasa baik anda, sebarkan berita ini kepada yang lain sekiranya anda tidak mampu untuk menghulurkan bantuan dalam bentuk duit atau wang.

Semoga Allah membalas jasa baik anda semua.

Terima kasih.✨✨ Assalamualaikum Warahmatullah ✨✨

Artinya : “ Dari Anas bin Malik berkata, Rasulullah SAW bersabda: bersedekahlah,  karna sesungguhnya sedekah itu bisa mencegah dari api neraka”. 

💝 Hadith di atas menggambarkan satu daripada antara manfaat-manfaat yang bakal seorang penderma itu dapat daripada sumbangannya.

Kelab JASA kalini dalam Outreach Leryar akan mengadakan program bersama masyarakat Asli di Kampung Orang Asli Leryar, Cameron Highlands, Pahang pada 14-17 Mac 2019.

Maka kami dengan rendah hatinya memohon bantuan sumbangan ikhlas daripada anda dalam pelbagai bentuk termasuk barangan dan wang tunai.🙇🏻‍♂

>>>>>>>>>
BAGAIMANA UNTUK MENYUMBANG?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Sumbangan anda boleh disalurkan ke :

💰 BANK ISLAM
1215 9010 0187 41
(AKADEMI KELUARGA FITRAH)

ps: Setiap sumbangan anda akan digunakan sepenuhnya untuk Outreach Leryar dan baki lebihan projek akan digunakan untuk projek seterusnya

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi
📞http://www.wasap.my/60122596913
(PUTERI NUR JANNAH)

📞http://www.wasap.my/60179166157 (AHMAD ASHRAF)

Sila sertakan resit (hantar ke no. tel di atas) untuk rujukan pihak kami. Terima kasih 😇

No comments:

Post a Comment

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg